donderdag 20 januari 2011

This week sucks, hard!
Het is weer zo ver, ik heb toetsweek.
Maar ik zal jullie niet vervelen met saaie verhalen over school. Nee ik heb een date gehad! Met meneer de sportliefhebber, ik zal hem vanaf nu beschrijven als meneer Fit iets korter haha.
Hij kwam bij mij thuis filmpje kijken, nou ik kan jullie vertellen veel van de film hebben we niet gezien. Is het al algemeen bekend dat film kijken eigenlijk andere taal is voor excuus om de hele avond te zoenen? Ik vind dat dat best een universeel begrip mag worden. Als dat het niet al is.

Hij kon niet zo heel goed zoenen maar dat hoeft ook niet, was in ieder geval niet van plan om meteen een relatie te beginnen. Het was best een lieve jongen maar hij kon z'n handjes niet zo goed thuishouden. Weet niet of ik nou preuts moet doen als iemand aan mn kont zit of gewoon zo iets moet hebben van, kan mij het schelen.
Aangezien mijn ex me doodleuk vertelde dat hij alweer met iemand naar bed was geweest.
En oh ja, dat meisje vind het niet zo leuk dat we nog steeds contact hebben. Nou guess what honey, daar heb je niks over te zeggen.

Nou probeer ik nog een date met die jongen te regelen maar hij doet een beetje moeilijk, dan komt z'n broer, dan heeft ie voetbal. Dit is nieuw voor mij, ik bedoel, ik wil niet arrogant klinken ofzo maar meestal ben ik degene die niet meer smst, niet andersom!
Nou zeker een verhaal om te volgen!

Volgende week heb ik ook eindelijk een afspraakje met de hyvesjongen, die ik stiekem toch wel erg leuk vind! Maakt m'n dag weer helemaal goed als ik even met hem gepraat heb. Oke, dat klinkt misschien wat wanhopig maar het is zo!

Ik ga nog even lekker tv kijken en slapen, morgen toets kunstgeschiedenis, spannend!

Kus! ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten