zaterdag 8 januari 2011

De hyvesjongen


Hoi meiden!
Sorry dat ik gister niet heb gepost maar ik had school van 8 tot 4, was om half 5 thuis, toen even snel mama cadeautjes geven, omkleden en uit eten!
Ik heb zo'n drukke dag gehad, het eerste moment dat ik even lekker rustig zat was in de auto naar het restaurant. Super leuk dat examenjaar.

Maar goed, hier het beloofde verhaal over de hyvesjongen. Ik kreeg eind november een respect op mijn foto van iemand die ik niet kende. Ik dacht doe even aardig en zet onder zijn foto: bedankt! deze is ook leuk ;)
Toen begonnen we via priveberichten te praten, en ik kwam er al snel achter dat hij dezelfde stomme humor heeft als ik. Zo een die niemand snapt.
Uiteindelijk vroeg hij om mijn msn, meestal doe ik dit niet maar deze jongen was zo leuk! Bleek dat we praktisch in dezelfde stad wonen, ik woon in het dorpje ernaast. Die avond vroeg hij ook om mijn nummer, en we begonnen te smsen.
We moeten nog steeds een keer daten, maar we hebben het allebei best druk. Ik vind wel dat het snel moet gebeuren, want ik vind hem echt heel leuk, maar ik ken hem alleen via de computer. Beetje raar, wil eerst wel even weten hoe hij in het echt is voordat ik verliefd ga worden ofzo.
Het punt is wel, he is so hard to read. Met z'n eeuwige 2 xx aan het eind van elk gesprek, maar ik denk niet dat jongens daarover nadenken of wel?
We kunnen pas over 2 weken wat afspreken, want dan zijn zijn tentamens over.
Kerel, wat een gedoe! En meestal blijf ik echt niet zo lang bij een jongen hangen als het zo moeilijk moet. Dus dat zegt ook wel wat of niet?
To be continued...

Ohja, sorry dat ik zelf nog geen foto's heb, moet even een goede camera aanschaffen!

Kus! ♥

1 opmerking: